АНКОС-66 ЕООД - Пожарогасене АГС, E-mail: info(@)ankos.eu Tel:+359-885779869; +359-885-021131; Fax: +359-2-9431910

 


 

Аерозолните генератори:
    - отговарят на изискванията на N54
    - имат експертно заключение НСПАБ
    - неколкократно по-евтини
    - не се презареждат
    - лесен монтаж
    - не е необходима тръбна разводка
    - няма помпи
    - не пречат при окабеляване и др.
    - аерозолът не влияят на кислорода!!!
    - аерозолът не е отровен!
    - аерозолът е екологично чист
    - гасят под напрежение
    - не повреждат техниката
    - гасят и в труднодостъпни места

Автоматизирани системи:
    - подробна информация

Аавтономни системи:
    - подробна информация

За ръчно (оперативно) ползване:
    - подробна информация

Препоръчвани генератори:

пожарогасителни системи

АГС-11/3 - описание

пожарогасителна система

АГС-11/2 - описание

пожарогасители цена

АГС-3 - описание

пожароизвестителна система

АГС-11/4- описание

пожароизвестяване

АГС-11/1 - описаниеЕксклузивен дилър за България на
НПГ Гранит Саламандра, Русия

Практическо приложение

на аерозолните пожарогасители за пожарогасене на
автомобили, автобуси, камиони, влакове, самолети и др .

     Пожарогасителите АГС 2/4, АГС 3 и АГС серия 11 са специално разработени за защита на моторни превозни средства, включително ЖП и авиотранспрот. Тяхната виброустойчива конструкция и свойствата на диелектрик на пожарогасителния аерозол, комбиниран с бързите и ефективни свойства за пожарогасене гарантират максимална ефективност за защита на транспортните средства срещу пожар.
    Най-масово разпространените пожарогасители за транспортни средства това са аерозолните генератори АГС 11/3, АГС 11/4, АГС 11/2, АГС 3 и АГС 11/1.
    За защита на автобуси, камиони, влакове и самолети се използвт основно пожарогасителите за оперативно приложение АГС 5. Те позволяват без излишни инсталации да се спре или локализира пожара в транспортното средство буквално в зоната на горене. При възможност за купейните сектори се монтират специално разработените пожарогасители АГС 2/4 или АГС 11/4.
    За защита на автобуси, автомобили, камиони и тежкотоварна техника - трактори, комбайни и т.н. се използва оборудване базирано на гасителна система MFE 113.
    В зависимост от желанието на клиента, системата може да бъде разработена така, че гасителния процес да се инициира абсолютно ръчно, автоматизирано или мобилно.


MFE113 - пожарогасител за кола

     Дадената система може да бъде монтирана както в двигателния, така и в багажния, горивния или купейния сектор на транспортното средство.
     MFE 113 - Задейставне: ръчно. Двойна защита. Системата е изградена от един аерозолен пожарогасител, разположен в защитаваната зона. В случай на пожар, шофьорът изключва защитата и посредством бутон активира гасенето. Статистиките сочат, че подобни системи дват възможност за повторно възстановяване на работоспособнността на транспортното средство в над 90% от случаите на пожар.
     MFE 113 auto - Задейставне: автоматично в режим паркинг/ръчно при режим "контакт". Специални датчици и контролен блок активират самостоятелно гасителния процес в случай, че се повиши температурата в защитавания сектор при положение, че МПСто не е със запален двигател или системата е на контакт. В случай, че двигателят е запален, системата се активира ръчно на база MFE 113.
     MFE 113 sms - Задейставне: посредством СМС команда. Системата информира шофьора за повишаване на температурата в защитаваната зона посредством СМС. В случай на нужда, шофьорът изпраща СМС команда на контролния блок, който активира гасенето. Модификацията позволява дистанционно блокиране на двигателя в случай, че МПСто е откраднато 

Начало    :    За нас    :    Продукция    :    Документация    :    Партньорство    :    Контакти

Полезни връзки

Пожарогасители. Всичко за аерозолняе пожарогасител. Пожарозащита
Copyright © "Анкос 66" ЕООД , 2009, Всички права запазени.